понедельник, 23 марта 2020 г.

7 РЕЧЕЙ ЯКІ НІХТО НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ РОБИТИ

7 речей які ніхто не зобов’язаний робити

Як не старайся, неможливо догодити всім і кожному. Бажаючи справити хороше враження, ми часто робимо дивні вчинки. Ось кілька речей, які ніхто не зобов’язаний робити:
1. Ніхто не зобов’язаний жити так, як нав’язують навколишні
У кожного з нас своє життя. І ми маємо право проживати  його так, як нам хочеться. Не потрібно діяти на догоду оточуючим або надходити як все. Не дозволяйте їм диктувати вам ким ви повинні бути, і що вам робити. Ви самі вирішуєте як вам жити.
2. Ніхто не зобов’язаний відповідати вигаданим стандартам краси
Мода штука мінлива, колись в тренді може бути хвороблива худорба, а колись пишні форми як у Кардашян. Нерозумно намагатися відповідати вигаданим стандартам краси.
Кожна людина унікальна. Важливо навчитися приймати себе і любити. Однак це не означає, що потрібно зовсім перестати стежити за собою. Важливо робити те, що допомагає вам відчувати себе здоровішими і щасливішими. І відштовхуватися від власних відчуттів, а не від вигаданих ідеалів. Пам’ятайте, що ви і так прекрасні.
3. Ніхто не зобов’язаний погоджуватися на те, що не влаштовує, і миритися з тим, що неприємно
Ви самі відповідаємо за своє благополуччя. Не погоджуйтеся на те, що вас не влаштовує. Ні в звичайному житті, ні в роботі, ні в стосунках. Ви не зобов’язані миритися з усіма неприємними речами. Міняйте то, що можете змінити. І шукайте те, що вам підходить.
4. Ніхто не зобов’язаний з усіма погоджуватися
Важливо вміти говорити “ні”. Відмовлятися від того, що вам не потрібно і не цікаво. І не намагатися всім догодити. Ви маєте право на особисту думку і на особисте життя. Не дозволяйте іншим маніпулювати вами в своїх особистих цілях.
5. Ніхто не зобов’язаний відмовлятися від своїх бажань
Не потрібно грати в жертву і відмовлятися від своїх бажань. Неважливо заради чого, подружжя, дітей, кар’єри чи з якоїсь іншої причини. Вашу жертву все одно ніхто не оцінить. Ви лише зробите нещасними і себе і своїх близьких. Робіть те, що вам до душі. Ваші бажання не повинні бути для вас на останньому місці.
6. Ніхто не зобов’язаний пояснювати свої смаки або виправдовуватися за них
Всі люди різні. Комусь подобається одне, комусь інше. У кожного свої переваги і мрії. Ви не зобов’язані пояснювати людям причини своїх симпатій. Немає нічого дурнішого ніж розводити непотрібні суперечки про те, що краще: морозиво або тістечка, лимонад або сік, apple або samsung. Це справа смаку. Нехай кожен вибирає те, що йому ближче. І нема чого тут розповідати.
7. Ніхто не зобов’язаний бути ідеальним
Усім не догодиш. Так чи інакше, знайдуться люди, готові кинути камінь в ваш город. Тому не потрібно нікому нічого доводити. І не потрібно намагатися будувати з себе когось, ким ви не є. Ідеали недосяжні. Залишайтеся собою. Зі своїм шармом і милими недосконалостями. Якщо ви створені таким, яким ви є, це для чогось потрібно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

День толерантності

  День толерантності